A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Tuinonderhoud

Optimaal kunnen genieten van een prachtige tuin? Zorg er dan voor dat uw tuin in de juiste conditie gehouden wordt. A.A.F. Huiding Boomverzorging voert graag werkzaamheden uit aan uw tuin en biedt daarbij de juiste verzorging. Een prachtige tuin aan laten leggen is één, maar deze ook mooi houden door middel van tuinonderhoud is minstens zo belangrijk. Graag neemt ons team tuinonderhoud in zijn geheel of gedeeltelijk uit handen. Of het nu gaat om éénmalig onderhoud of periodiek onderhoud, wij laten uw tuin graag stralen. A.A.F. Huiding Boomverzorging beschikt daarvoor over een ervaren team hoveniers die met liefde voor het vak tuinonderhoud verzorgen. Met een sterke passie voor groen weten onze hoveniers als geen ander aan welke verzorging uw tuin behoefte heeft.

Tuinonderhoud werkzaamheden bij Huiding

Indien u geen groene vingers heeft of geen tijd heeft voor tuinonderhoud kunnen wij dit voor u verzorgen. Onze hoveniers kunnen verschillende werkzaamheden in uw tuin uitvoeren waaronder:

  • Snoeien
  • Boomverzorging
  • Bemesting
  • Reiniging
  • Knippen

Veel problemen in de tuin ontstaan door slecht of weinig onderhoud, verkeerd snoeien of door een verkeerde plantenkeuze. Door tuinonderhoud te laten verzorgen krijgt uw tuin een verzorgd en goed aanzicht. Wij zien direct wat uw tuin nodig heeft om die te verbeteren.

Tuinonderhoud op maat

Een tuin is altijd in beweging en heeft te maken met groei en bloei. Doordat het reageert op seizoen veranderingen is onderhoud van belang. Het team van A.A.F. Huiding Boomverzorging verzorgt met plezier onderhoud aan verschillende tuinen. Hiermee nemen wij het werk uit handen en zorgen ervoor dat onze klanten het hele jaar door kunnen genieten van de tuin. Afhankelijk van uw wensen en de tuin bieden wij een tuinonderhoud pakket aan dat hierbij aansluit. Samen met u bepalen we hoe vaak, op welke tijden en welke werkzaamheden wij uit kunnen voeren. Ook incidenteel onderhoud kunnen wij verzorgen. Wilt u graag een boom laten snoeien? Of een heg laten knippen? Vraag dan een offerte aan.

Het op een juiste wijze uitvoeren van tuinonderhoud blijft vakwerk. Ons team beschikt over de kennis, ervaring en middelen voor het behoud van uw tuin. Kunnen vertrouwen op de kwaliteit van periodiek onderhoud aan uw tuin? Maak dan een afspraak met A.A.F. Huiding Boomverzorging.


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers