A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Tuintafels/ meubels

Optimaal kunnen genieten in een mooi verzorgde tuin kan verzorgd worden door het team van A.A.F. Huiding Boomverzorging. Naast tuinonderhoud en boomverzorging kunnen wij verschillende tuinmeubelen maken. Wij verwerken bomen tot meubels en planken. Daarnaast verwerken wij hout in schuttingen, veranda’s en overkappingen. Doordat wij zelf meubels maken onderscheiden deze zich van andere in uitstraling, comfort en design. Uw tuin is niet compleet met de juiste tuinmeubels. Graag maken wij deze voor u. De tuinmeubels worden volledig afgestemd op uw wensen. Hierdoor kunt u nog meer van uw tuin genieten.

Tuinmeubels op maat

Uw terras of tuin is niet compleet zonder de juiste tuinmeubels en tafels. Wij kunnen tuinmeubels in verschillende modellen en uitvoeringen maken van echt hout. Hierbij kunt u denken aan stoelen, loungesets en tafels. Maar ook voor schuttingen kunt u bij ons terecht. Doordat wij de meubels zelf maken kunnen wij alles op maat leveren. Wilt u graag een kleine tafel van hout? Een grote loungebank? Graag bespreken wij uw wensen om uw droommeubels te kunnen realiseren.

Realisatie

Als u graag tuinmeubels op maat wilt laten maken nodigen wij u graag uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw persoonlijke wensen doorgeven. Daarnaast kunnen we schetsen hoe uw ideale tuinmeubels eruit komen te zien. Aan de hand van uw wensen en tekeningen zullen wij aan de slag gaan met het maken van uw droommeubels van hout. Wij maken tuinmeubels van hout met de hand van hoogwaardige kwaliteit. Door kwaliteit te combineren met uw eigen ontwerp of idee kunt u jarenlang optimaal genieten van uw tuinmeubels.

Bent u benieuwd wat wij kunnen maken? Bekijk dan onze website. Hier treft u een selectie van de diverse houten tuinmeubels die wij gemaakt hebben. Op deze manier kunt u inspiratie opdoen.


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers