A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Tuinonderhoud door middel van een onderhoudscontract

Tuinonderhoud door middel van een onderhoudscontractTuinonderhoud uitbesteden? Het team van A.A.F. Huiding Boomverzorging verzorgd graag tuinonderhoud op afgesproken tijden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk tuinonderhoud binnen een tuin is. Om uw tuin in optimale conditie te houden is het belangrijk dat tuinonderhoud tijdig en op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van tuinonderhoud op een vakkundige wijze en beschikken over de benodigde kennis, ervaring en materialen. Graag komen wij bij u langs om uw tuin te bekijken en een passende offerte uit te kunnen brengen voor tuinonderhoud. Tijdens tuinonderhoud kunnen wij de volgende werkzaamheden verzorgen:

  • Snoeien
  • Bomen verwijderen
  • Tuin winterklaar maken
  • Maaien
  • Onkruid verwijderen
  • Plantenziektes bestrijden

Wilt u uw tuin winterklaar laten maken? Een opfrisbeurt geven? Of periodiek tuinonderhoud uit laten voeren? Maak een afspraak en bespreek uw wensen voor tuinonderhoud. U kunt kiezen voor tuinonderhoud in de vorm van een tuinonderhoudscontract of éénmalig tuinonderhoud.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers