A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Snoeien voor eerlijke prijzen op een veilige manier

Snoeien voor eerlijke prijzen op een veilige manierWordt uw boom te groot voor uw tuin? Zitten er zieke takken in uw boom? Laat uw boom dan snoeien door het team van A.A.F. Huiding Boomverzorging. A.A.F. Huiding Boomverzorging is hét adres in de omgeving voor snoeien. Wij beschikken over kennis en ervaring met verschillende snoeitechnieken en staan graag voor u klaar. Afhankelijk van de staat van uw boom en uw wensen kunnen wij op de volgende manieren snoeien:

  • Onderhoud snoeien
  • Begeleiding snoeien
  • Reduceren
  • Leibomen snoeien
  • Snoeien om uit te dunnen

Vooral begeleiding snoeien voeren wij veel uit. Deze manier van snoeien zetten wij in om de groei van uw boom te beïnvloeden. Hierdoor kunnen we de gewenste vorm en grootte creëren. Ook onderhoud snoeien voeren wij veel voor klanten uit. Dit voeren wij uit als de boom gegroeid is tot de boom die u voor ogen had. Meer informatie over snoeien? Benieuwd naar de prijzen voor snoeien? Informeer dan bij A.A.F. Huiding Boomverzorging. Wij snoeien graag bomen voor eerlijke prijzen en op een veilige manier.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers