A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Snoeien van bomen door middel van verschillende technieken

Snoeien van bomen door middel van verschillende techniekenEen bedrijf nodig voor het snoeien van bomen? Voor het snoeien van bomen moet u beslist bij AAF Huiding Boomverzorging zijn. AAF Huiding Boomverzorging is hét aangewezen bedrijf voor het snoeien van bomen. Het snoeien van bomen is één van de werkzaamheden waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Dit voeren wij uit door verschillende redenen zoals:

  • Veiligheid
  • Overlast
  • Plek
  • Gezondheid

AAF Huiding Boomverzorging beschikt over ervaren boomverzorgers die het snoeien van bomen op een zorgvuldige wijze kunnen uitvoeren. Als wij bomen snoeien kunnen wij verschillende technieken inzetten zoals begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, kandelaberen, kronen uitlichten en kronen innemen. Daarnaast maken wij gebruik bij het snoeien van bomen van speciale klimtechnieken. Hierdoor garanderen wij een veilige werkwijze. Meer informatie over het snoeien van bomen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers