A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Openhaard hout los verkrijgbaar of in zakken

Openhaard hout los verkrijgbaar of in zakkenOpenhaard hout nodig voor gebruik in de openhaard? Bij A.A.F. Huiding Boomverzorging kunt u verschillende soorten openhaard hout verkrijgen van goede kwaliteit. U kunt bij ons openhaard hout halen of wij komen het bij u leveren zodat het direct gebruikt kan worden om te stoken. Wij maken gebruik van eigen openhaard hout dat afkomstig is van snoeiwerk en hakwerkzaamheden van bomen en struiken. Hierdoor kunnen wij verschillende houtsoorten leveren. Daarnaast biedt ons openhaard hout de volgende voordelen:

  • Goed gedroogd
  • Direct te stoken
  • Los of in zakken
  • Vers
  • Stamhout of gekloofd

Wilt u vers openhaard hout of juist goed gedroogd openhaard hout? Openhaard hout in zakken of los? Wij leveren openhaard hout naar wens. Benieuwd wat wij op voorraad hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers