A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Kosten voor het kappen van een boom?

Kosten voor het kappen van een boom?Benieuwd wat de kosten zijn voor het kappen van een boom? Wil u uw boom laten kappen voor lage kosten? Maak dan een afspraak met AAF Huiding Boomverzorging. Dagelijks houden wij ons bezig met boomverzorging en kunnen voor lage kosten bomen kappen. Wij kunnen voor lage kosten bomen kappen doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren. Wij hebben alle vakkennis en materiaal in huis om alle opdrachten met betrekking tot boomverzorging nauwkeurig voor u uit te voeren. Wilt u uw boom laten snoeien? Of uw boom in goede conditie brengen? Benieuwd naar de kosten voor het kappen van een boom? Onze boomspecialisten staan voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en in vorm snoeien van verschillende soorten bomen. Daarnaast kunnen we ook verschillende soorten bomen rooien. Benieuwd naar de kosten van het kappen van uw boom? Wij komen graag bij u langs om te bespreken hoe we uw klus aanpakken en wat de kosten zijn. De locatie van uw boom zal de moeilijkheidsgraad van het kappen bepalen. Daarom kunnen wij de kosten van het kappen van een boom bij u op locatie in kaart brengen. Maak een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers