A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Kappen van bomen verzorgd door het team van AAF Huiding Boomverzorging

Kappen van bomen verzorgd door het team van AAF Huiding BoomverzorgingOp zoek naar een specialist voor het kappen van bomen? Voor het kappen van bomen bent u bij AAF Huiding Boomverzorging aan het juiste adres. Het team van AAF Huiding Boomverzorging bestaat uit een aantal specialisten die opleidingen hebben gevolgd voor het kappen van bomen. Door deze opleidingen en ervaring kunnen wij voor u klaar staan voor het kappen van bomen. Zelfs op de meest lastige plekken kunnen zij bomen kappen. Staat uw boom tussen twee huizen? Dan kunnen we de boom niet zomaar omzagen. Voor het kappen van bomen maken wij gebruik van moderne en veilige technieken zoals klim- en afvang technieken en hoogwerkers en hijskranen. Indien nodig kunnen wij ook de vergunning regelen voor het kappen van bomen. Na het kappen van bomen kunnen wij het hout op een goede manier verwerken. Wij leveren namelijk verschillende soorten openhaard hout. Uiteraard mag u het hout ook zelf houden. Een afspraak voor het kappen van bomen? Of een offerte voor het kappen van bomen? Neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers