A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Houten tuintafel of boomstamtafel op maat gemaakt door A.A.F. Huiding Boomverzorging

Houten tuintafel of boomstamtafel op maat gemaakt door A.A.F. Huiding BoomverzorgingEen houten tuintafel of boomstamtafel op maat laten maken? Maak dan een afspraak met A.A.F. Huiding Boomverzorging. Wij hebben veel ervaring in het op maat maken van een houten tuintafel of boomstamtafel voor uiteenlopende wensen en klanten. De wensen van onze klanten en de houtsoorten waar wij mee werken zijn zeer divers. Graag willen wij een houten tuintafel of boomstamtafel eruit laten zien zoals de klant dit wens. Naast een houten tuintafel of boomstamtafel kunnen wij ook andere meubels van hout op maat maken. Wilt u graag een gehele loungeset van hout in uw tuin? Of graag een nieuwe schutting van hout? Bekijk gerust onze website om te kijken wat wij gerealiseerd hebben. Heeft u een bepaalde houten tuintafel of boomstamtafel voor ogen? Maak dan een afspraak en bespreek of wij deze houten tuintafel of boomstamtafel voor u kunnen maken. Indien wenselijk kunnen wij tevens een offerte uitbrengen voor een houten tuintafel of boomstamtafel zodat u weet waar u aan toe bent. Een houten tuintafel of boomstamtafel op maat biedt u:

  • Kwaliteit
  • Comfort
  • Een uniek ontwerp
  • Sfeer

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers