A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Houten-overkapping-Huiding-Boomverzorging

Houten overkappingen op maat laten maken

Houten overkappingen op maat laten maken? Op zoek naar een sfeervolle overkapping voor in uw tuin? Huiding Boomverzorging is gespecialiseerd in werken met hout. Van bomenonderzoek, tot bomen kappen en het hout verwerken tot meubels en overkappingen!

Een terrasoverkapping van natuurlijk materiaal

A.A.F. Huiding Boomverzorging realiseert een houten overkapping volledig naar wens. Kies voor kwaliteit en betaalbaar: schakel ons bedrijf in. 
Wij maken houten overkappingen op maat van de beste houtsoorten en houden rekening met de wensen van onze klanten. Houten overkappingen van A.A.F. Huiding Boomverzorging onderscheiden zich door hun uitstraling en duurzaamheid. Met onze houten veranda’s en terrassen bent u ervan verzekerd dat u hier jarenlang van kunt genieten.

Soorten houten overkappingen

Er zijn bijzonder veel verschillende soorten overkappingen. A.A.F. Huiding Boomverzorging realiseert elk model van elk soort hout. Zo maken wij regelmatig veranda overkappingen, een verlenging van een terras, een punt- of plat dak overkapping, aanbouw van schuur of huis. Maar ook een carport of schuur uitbreiding is mogelijk. 

Niet alleen zijn de constructies erg praktisch, door te kiezen voor hout als materiaal, kiest u voor een warme en sfeervolle toevoeging aan uw tuin.
Wij staan volledig achter de keuze om hout te gebruiken. Hout is namelijk:

  • Sfeervol
  • Betaalbaar
  • Makkelijk op maat te maken 
  • Sterk

Geniet van lange zomeravonden of vroege voorjaarsdagen met een overkapping op maat. 

Houten overkapping met juiste service van Huiding Boomverzorging

Wij maken houten overkappingen met de beste service. Wilt u houten overkappingen om uw woonkamer te verlengen? Langer van het buitenseizoen kunnen genieten? Kies dan voor houten overkappingen van Huiding Boomverzorging

Bij ons staan de volgende dingen centraal:

  • Maatwerk
  • Kwaliteit
  • Beste houtsoorten
  • Duurzaamheid
  • Uniek design

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wilt u meer weten over de mogelijke kosten, levertijd en meer? Bekijk onze website voor meer informatie. Of stel direct uw vraag via ons contactformulier.

Stel hier uw vraag

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers