A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boomverzorging, advies en onderzoek

Boomverzorging, advies en onderzoekEen ervaren hovenier nodig voor boomverzorging? Uw tuin laten onderhouden door een goede hovenier? Voor verschillende werkzaamheden in uw tuin bent u bij AAF Huiding Boomverzorging aan het juiste adres. AAF Huiding Boomverzorging houdt zich bezig met boomverzorging en tuinonderhoud. Daarnaast kunt u bij AAF Huiding Boomverzorging terecht voor houten maatwerk meubelen in uw tuin. Als wij boomverzorging mogen uitvoeren kunnen wij u van dienst zijn met:

  • Advies
  • Verzorging
  • Snoeien
  • Verplanten
  • Kappen

Maar ook boomadvies, onderzoek en veiligheidscontrole behoren tot onze diensten voor boomverzorging. Is uw boom ziek? Wordt deze kaal of te groot? Graag komen wij bij u langs om de juiste boomverzorging toe te kunnen passen. Door middel van boomverzorging houden wij uw boom in goede conditie en stimuleren wij een lange levensduur. Wilt u weten wat de conditie en vitaliteit van uw bomen is? Maak dan eerst een afspraak voor boomonderzoek. Aan de hand van een boomonderzoek kunnen wij passende boomverzorging inzetten.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers