A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boomonderzoek voor het bepalen van de juiste onderhoudsmethode

Boomonderzoek voor het bepalen van de juiste onderhoudsmethodeBoomonderzoek uit laten voeren door een echte boomspecialist? Maak dan een afspraak voor een boomonderzoek met AAF Huiding Boomverzorging. AAF Huiding Boomverzorging is hét adres voor boomonderzoek in de omgeving. Als u in het bezit bent van één of meerdere bomen is het belangrijk dat u regelmatig een boomonderzoek laat verrichten. Als wij een boomonderzoek uitvoeren zullen wij de volgende aspecten controleren:

  • Schimmels
  • Ziekten
  • Gezondheid
  • Groei

Na het boomonderzoek kunnen wij een rapport opstellen en advies geven over boomverzorging. Als blijkt uit het boomonderzoek dat uw boom meer verzorging en onderhoud nodig heeft kunnen wij dit voor u uitvoeren. Het team van AAF Huiding Boomverzorging beschikt namelijk over alle kennis en ervaring om bomen te snoeien, rooien, kappen en onderhouden. Meer informatie of een afspraak voor een boomonderzoek? Neem dan contact op met AAF Huiding Boomverzorging.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers