A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boomadvies in de buurt van Soest verzorgt door een kundig bedrijf

Boomadvies in de buurt van Soest verzorgt door een kundig bedrijfBent u opzoek naar een boomverzorgingsbedrijf voor boomadvies in de buurt van Soest? AAF Huiding Boomverzorging is een jong en dynamisch bedrijf en beschikt over alle kennis, kunde, vaardigheden en ervaring op het gebied van bomen. Of het nu gaat om het snoeien of verwijderen van bomen, bomen verplanten of boomadvies in de buurt van Soest, wij kunnen u een oplossing bieden voor elke situatie. Heeft u een boom in de tuin en staat deze niet op een ideale plaats? Vele omstandigheden kunnen de gezonde groei van een boom belemmeren. Om uit te groeien tot een boom met goede gezondheid en die goed in zijn omgeving past heeft de boom deskundige begeleiding nodig. Wilt u zelf uw boom kunnen verzorgen? Neem dan contact op voor boomadvies in de buurt van Soest.

Kappen, zagen en boomadvies

Naast boomadvies in de buurt van Soest zijn wij ook inzetbaar voor het kappen en zagen van bomen op allerlei locaties. Hierbij maken wij gebruik van:

  • Klimtechniek
  • Hoogwerker
  • Telekraan

Door middel van klimlijnen kunnen wij op een veilig manier in de kroon klimmen. Bevinden er meerdere bomen langs de weg? Dan zetten wij de hoogwerker in. Wanneer de bomen op een moeilijke bereikbare plaats moeten worden gezaagd, maken wij gebruik van de telekraan. Ook boomadvies in de buurt van Soest? Wij staan voor u klaar.

Snoeien en boomadvies

Moeten uw bomen nodig gesnoeid worden? En heeft u daarbij boomadvies nodig in de buurt van Soest? AAF Huiding Boomverzorging heeft de expertise in huis om alle soorten snoeimethoden voor u uit te kunnen voeren. Voor zowel de begeleidingssnoei, onderhoudssnoei als de knotsnoei bieden bij een passende oplossing.

Levensverwachting boomadvies

Wilt u de levensverwachting van de boom kunnen bepalen? Ook hiervoor geven wij boomadvies in de buurt van Soest. Wij kunnen samen met u, aan de hand van een onderzoek, een onderhoudsplan opstellen om de boom zoveel mogelijk aan te kunnen passen aan de leefomgeving. Zo wordt de levensduur verlengt.

Voorkom problemen en maak een afspraak voor boomadvies in de buurt van Soest.

Laat uw reactie achter

Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers