A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boomadvies, onderhoud en verzorging

Boomadvies, onderhoud en verzorgingBent u de trotse bezitter van bomen in uw tuin? Weet u niet hoe u deze bomen moet onderhouden? Maak dan een afspraak voor boomadvies met AAF Huiding Boomverzorging. AAF Huiding Boomverzorging is dagelijks actief in boomonderhoud en kan u voorzien van boomadvies. Ons team specialisten hebben veel kennis en ervaring met bomen en geven dagelijks boomadvies aan klanten in de omgeving. Staat uw boom in de weg? Begint deze kaal te worden? Groeit deze een verkeerde kant op? Hangen er takken in de tuin van uw buren? Graag komen wij langs voor boomadvies en kijken wij welke technieken het beste ingezet kunnen worden. Wilt u de levensverwachting van de boom kunnen bepalen? Ook hiervoor geven wij boomadvies. Graag komen we langs om de staat van de boom te bekijken. Daarnaast kunnen we in ons boomadvies een onderhoudsplan opstellen. Wilt u geen omkijken hebben naar het onderhouden van uw boom? Laat dit dan door ons team verzorgen. Naast boomadvies verzorgen wij boomonderhoud.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers