A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boom snoeien voor behoud van de boom en optimale conditie

Boom snoeien voor behoud van de boom en optimale conditieHangen de takken van uw boom in de weg? Verpest de boom in uw tuin het uitzicht? Wilt u uw boom laten snoeien door een vakkundige hovenier? De specialiteit van AAF Huiding Boomverzorging is het leveren van mooi snoeiwerk. Ons team bestaat uit een groep specialisten die uw boom kunnen snoeien volgens goede technieken. Welke techniek wij inzetten tijdens uw boom snoeien hangt af van de staat van uw boom, uw wensen en de omgeving. Wilt u uw boom kleiner maken? De groei van uw boom stimuleren? Of de groei bepalen? Onze medewerkers weten welke zorg uw boom nodig heeft en hoe deze optimaal tot leven komt. AAF Huiding Boomverzorging kan uw boom dan begeleiden door middel van snoeiwerk zodat de boom ook in een kleinere omgeving gehandhaafd kan blijven. Als wij een boom snoeien verzekeren wij u van kwaliteit. Dit komt door onze wijze van snoeien, onze kennis van boomsoorten en het gebruik van moderne materialen. Graag zetten wij dit ook voor u in om een boom te snoeien. Maak een afspraak en wij komen bij u langs. Als u uw boom wilt laten snoeien is AAF Huiding Boomverzorging uw aangewezen partner.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers