A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boom onderhoud verzorgd door A.A.F. Huiding Boomverzorging

Boom onderhoud verzorgd door A.A.F. Huiding BoomverzorgingEen ervaren hovenier nodig in uw omgeving die u van dienst kan zijn met boom onderhoud? Heeft u specifieke wensen of wilt u uw boom in goede conditie laten verkeren? Voor boom onderhoud moet u beslist bij A.A.F. Huiding Boomverzorging zijn. A.A.F. Huiding Boomverzorging is gespecialiseerd in boom onderhoud en verzorging en staat graag voor u klaar. Afhankelijk van de staat van de boom en uw wensen kunnen wij verschillende snoeiwerkzaamheden verzorgen. Bekende werkzaamheden tijdens boom onderhoud zijn o.a.:

  • Jeugdsnoei
  • Onderhoudssnoei
  • Levensverlengende snoei
  • Kroonaanpassing

Als wij snoeiwerkzaamheden uitvoeren tijdens boom onderhoud maakt ons team gebruik van speciaal klimmateriaal. Ook beschikken wij over een hoogwerker die wij kunnen gebruiken om goed bij de boom te kunnen. Wilt u graag een boom laten verwijderen? Te lange takken laten knippen? Of uw boom herstellen van ziektes? Maak dan een afspraak voor boom onderhoud met A.A.F. Huiding Boomverzorging. A.A.F. Huiding Boomverzorging is uw aangewezen partner voor boom onderhoud.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers