A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boom kappen, snoeien, planten of verplanten in de omgeving van IJsselstein?

Boom kappen, snoeien, planten of verplanten in de omgeving van IJsselstein?Wilt u uw boom kappen in de omgeving van IJsselstein? En heeft u daarvoor ervaren boomkappers nodig in de omgeving van IJsselstein? Kies dan voor de veiligste, snelste en betrouwbaarste oplossing, en laat uw boom kappen door AAF Huiding Boomverzorging in de omgeving van IJsselstein. Bomen zijn een prachtige opvulling in uw omgeving. Helaas kunnen bomen niet overal blijven staan. Ze worden te groot, krijgen ziektes of beschadigen gebouwen. Het kappen of rooien van bomen is niet zomaar toegestaan. Voor sommige is zelfs een vergunning nodig. Wanneer wij uw boom kappen kunnen wij ook de vergunning voor u regelen. Zo geeft u alles uit handen en heeft u nergens meer omkijken naar.

Machines, kennis en vakmanschap om een boom te kappen

Een boom kappen in de omgeving van IJsselstein is specialistisch werk. Het vereist ervaring, vakkundigheid en geschikt gereedschap. AAF Huiding Boomverzorging beschikt over speciale machines en een team van specialisten met veel kennis van bomen kappen. Een boom kappen in de omgeving van IJsselstein lijkt misschien eenvoudig. Heeft u een boom in uw achtertuin, voor uw huis of langs een openbare weg in de omgeving van IJsselstein? Wij zijn in staat elke boom vakkundig en efficiënt voor u te kappen en verwerken. Met onze speciale hoogwerker is geen boom ons te hoog.

Boom kappen op een veilige manier

Wanneer wij een boom kappen in de omgeving van IJsselstein zorgen wij ervoor dat de omgeving geen schade oploopt. De boom kan ik één keer worden omgezaagd maar meestal slopen wij deze stukje voor stukje. Hierbij maken wij gebruik van:

  • Klimtechnieken
  • Hoogwerkers
  • Telescoopkranen

Afspraak voor boom kappen

Voordat wij uw boom kappen in de omgeving van IJsselstein komen wij eerst bij u langs om de situatie te analyseren. Staan er voorwerpen of gebouwen in de buurt waar wij rekening mee moeten houden? Welke materiaal hebben we nodig? Nadat wij de situatie in kaart hebben gebracht kunnen wij uw boom kappen.

Andere diensten dan boom kappen

Wilt u niet alleen uw boom kappen in de omgeving van IJsselstein? Maar bent u ook op zoek naar een bedrijf voor het leveren, snoeien, planten of verplanten van bomen? Of het nu gaat om het snoeien of verwijderen van bomen, bomen verplanten of boomadvies, wij kunnen u een oplossing bieden voor elke situatie. Verder zijn wij ook prima thuis in het maken van een bomeneffectenanalyse of een VTA 1 rapportage. Ook kunnen wij het nader onderzoek traject verzorgen voor u.

Neem voor een afspraak in de omgeving van IJsselstein vrijblijvend contact met ons op.

Laat uw reactie achter

Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers