A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boom in uw tuin laten kappen

Boom in uw tuin laten kappenDe boom in uw tuin laten kappen? Zoekt u een ervaren bedrijf dat een boom kan kappen op een veilige manier? Maak dan een afspraak met AAF Huiding Boomverzorging. AAF Huiding Boomverzorging heeft veel ervaring in bomen kappen en staat graag voor klanten in de omgeving klaar. Als wij een boom moeten kappen zullen wij eerst bij u langs komen om de boom te bekijken. Daarnaast bespreken we uw wensen en de mogelijkheden om de boom te kappen. Vervolgens zullen we een offerte maken om uw boom te kappen. Pas als u het eens bent met de offerte zullen we in overleg het kappen van de boom inplannen. We houden daarbij rekening met uw planning. Als wij een boom kappen maakt ons team gebruik van goed materiaal. Veiligheid en kwaliteit staat daarbij centraal. Een boom kappen is specialistisch werk. Het vereist ervaring, vakkundigheid en geschikt gereedschap. Dit is waar wij over beschikken. Heeft u een boom in uw tuin en wilt u deze laten kappen? Maak dan een afspraak. Wij komen vrijblijvend bij u langs en komen uw boom kappen voor eerlijke tarieven.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers