A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Bomenkap en snoeien is vakwerk.

Bomenkap en snoeien is vakwerk.Kappen en snoeien van bomen is vakwerk. Als tuinbezitter bent u bij Huiding boomverzorging aan het juiste adres. Huiding boomverzorging is gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van boomverzorging waaronder bomenkap. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en goede service op het gebied van bomenkap staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is geheel gekoppeld aan een gunstige bomenkap prijs. Met al uw vragen over boomverzorging of bomenkap kunt u bij ons terecht. Het team van Huiding boomverzorging staat graag voor u klaar.

Voor het behoud van uw boom kan deskundig begeleiden en tijdig snoeien noodzakelijk zijn. Niet alleen begeleidingssnoei, maar ook regelmatige onderhoudssnoei aan volwassen bomen is van belang. Zo wordt tijdig het dode hout uit de kroon verwijderd. Goede onderhoud vergt dus veel kennis en ervaring. Het gespecialiseerde team van Huiding boomverzorging beschikt over deze kennis en ervaring. Daarnaast beschikken wij ook over alle benodigde middelen. Bomenkap kan soms noodzakelijk zijn omdat een boom ziek is of op een ongunstige plaats staat. In dit geval kunnen wij ook zorgen voor deskundige bomenkap. Huiding boomverzorging doet dit op een professionele manier.

Naast bomenkap houden wij ons ook bezig met boomverzorging. Hierbij is het belangrijk te letten op Groeisnelheid, uiteindelijke boomgrootte, vochtbehoefte en nog veel meer kenmerken van de boomsoort. Huiding boomverzorging is u graag van dienst met het adviseren in de juiste soortkeuze en het vakkundig planten of juist kappen van uw boom. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze bomenkap medewerkers.

Bomenkap advies bij Huiding boomverzorging.

Wenst u meer informatie te ontvangen over bomenkap, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers