A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Bomen snoeien om groei te beïnvloeden en stimuleren

Bomen snoeien om groei te be├»nvloeden en stimulerenZijn uw bomen te groot geworden? Hangt er een tak over de schutting bij uw buren in de tuin? Laat dan uw bomen vakkundig en veilig snoeien door het team van AAF Huiding Boomverzorging. AAF Huiding Boomverzorging is gespecialiseerd en dagelijks actief in het verzorgen van bomen en kan uw bomen snoeien op verschillende manieren. Afhankelijk van de staat en leeftijd van de boom en uw wensen kunnen wij verschillende technieken inzetten om bomen te snoeien. Wilt u de groei van uw bomen beïnvloeden of stimuleren? Dan is begeleiding bomen snoeien aan te raden. Wilt u uw boom verkleinen? Dan kunnen wij kronen innemen door middel van bomen snoeien. Het gecertificeerde team van AAF Huiding Boomverzorging maakt tijdens bomen snoeien gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Door gebruik te maken van goed snoeimateriaal en veilig klimmateriaal zullen wij op een zeer veilige en zorgvuldige wijze bomen snoeien. Daarbij houden we ook rekening met de omgeving. Wij zullen bomen snoeien zonder dat de omgeving daar last van zal hebben of gevaar zal lopen. Meer informatie over bomen snoeien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers