A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Bomen rooien? Huiding boomverzorging staat voor u klaar.

Bomen rooien? Bel Huiding BoomverzorgingWilt u uw bomen laten rooien door een gespecialiseerd en ervaren bedrijf? Dan bent u bij Huiding boomverzorging aan het juiste adres. Huiding boomverzorging is gespecialiseerd in het verzorgen en rooien van bomen. Huiding boomverzorging rooit alle soorten bomen zoals laan bomen, solitair staande bomen, productie bossen en andere soorten begroeiingen. Huiding boomverzorging is breed inzetbaar op het gebied van boomverzorging. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Het onderhouden van uw bomen in uw tuin is zeer belangrijk. Wanneer u dit niet goed bij houdt kan het voorkomen dat u uw bomen moet rooien. Huiding boomverzorging beschikt over een team van ervaringrijk personeel op het gebied van boom snoeien. Het snoeien van bomen kan je onderscheiden in diverse vormen begeleidingssnoei, periodieke snoei en achterstallig onderhoud. Begeleidingssnoei is het begeleiden van de boom tijdens de groei, van het planten tot het eindresultaat. Als een boom zijn eindbeeld heeft bereikt is het belangrijk deze periodiek te snoeien, zo behoudt de boom zijn natuurlijke vorm.

Tot slot kan achterstallig onderhoud zich voordoen. Het snoeien en rooien van oude verwaarloosde bomen is vaak een ingrijpende en intensieve opdracht. Om de natuurlijke kroonvorm te behouden is veel ervaring, in het snoeien van bomen, van groot belang. Na alle rooi en snoeiwerkzaamheden worden de takken versnipperd en afgevoerd. Zo wordt de werkplek opgeruimd opgeleverd. Wat wilt u nog meer?

Bomen rooien op een veilige en gecontroleerde wijze

Wenst u meer informatie te ontvangen over bomen rooien, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter

Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers