A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Bomen kappen of rooien in de omgeving van Bilthoven

Bomen kappen of rooien in de omgeving van BilthovenWilt u uw bomen kappen of laten kappen in de omgeving van Bilthoven? Dan bent u bij AAF Huiding Boomverzorging aan hét juiste adres. AAF Huiding Boomverzorging is een klein maar deskundig bedrijf waarbinnen vakkundige hoveniers al uw boomwerkzaamheden uitvoeren.

Wij beschikken over de juiste vakdiploma’s en machines waarmee wij dagelijks met veel plezier bomen verzorgen in de omgeving van Bilthoven. Als wij uw bomen kappen in de buurt van Bilthoven bent u verzekerd van een veilige, snelle en volledige manier van werken. Door jarenlange werkervaring kunnen wij u voor elke vraag/ probleem een oplossing bieden. Of het nu gaat om bomen kappen of snoeiwerk?
Voor al uw vragen over boomverzorging kunt u bij ons terecht.

Bomen kappen in geval van ziekte in Bilthoven

Bomen kappen is helaas nodig bij bomen die te ziek zijn geworden. Ook in Bilthovenheeft Huiding bomen moeten kappen vanwege een bomenziekte. Vaak worden wij gevraagd een bomenonderzoek uit te voeren om de staat van de boom te bepalen. In sommige gevallen moeten we helaas concluderen dat de boom gekapt dient te worden. 

Als een boom niet ziek is, is het zonde om deze te kappen. Dit omdat bomen onmisbaar zijn voor onze omgeving, zorg voor de bomen is dan ook noodzakelijk. Bomen vervullen namelijk vele nuttige functies:

  • Zuurstof productie
  • Stof filtering
  • Sfeer creatie
  • Temperen van temperatuurschommelingen

Uiteraard kan het zijn dat u gezonde bomen wenst te kappen vanwege formaat of al het licht dat het wegneemt. Ook dan zal Huiding uw boom in Bilthoven kappen. 

AAF Huiding Boomverzorging kan op een correcte en efficiënte wijze zorg aan uw bomen besteden. Zoekt u een bedrijf dat bomen kan kappen in de omgeving van Bilthoven? Schakel ons dan in.

Bomen kappen en verwijderen in Bilthoven

Bomen kappen en verwijderen in Bilthoven mag u niet zomaar doen.  Om uw veiligheid te waarborgen kunnen wij uw bomen kappen in de omgeving van Bilthoven. AAF Huiding Boomverzorging beschikt over een goede klimuitrusting die regelmatig wordt gecontroleerd. Daarnaast zijn uitsluitend geschoolde medewerkers bevoegd om uw bomen te kappen. Wanneer een klimuitrusting niet genoeg is beschikken wij ook over andere machines. Afhankelijk van de afmeting en de locatie van een boom wordt er bepaald of er gebruik wordt gemaakt van een hoogwerker, klimmer of ander materiaal. Wij zetten altijd passende middelen in als wij bomen kappen in de omgeving van Bilthoven.

Bomen kappen en rooien in Bilthoven 

Bomen kappen omdat deze te groot zijn geworden voor uw tuin in Bilthoven? Staat uw boom in de weg? Specialist AAF Huiding Boomverzorging voelt zich geroepen om uw bomen te kappen in de omgeving van Bilthoven.

Voordat wij hiermee kunnen beginnen hebben wij de volgende gegevens nodig: wat voor soort boom is het? Wat is de hoogte? Waar staat de boom en is de boom gemakkelijk te bereiken? Zo komen wij nooit voor verassingen te staan.

Naast bomen kappen zijn wij inzetbaar voor alle andere facetten betreffende de boomverzorging en tuinverzorging in de omgeving van Bilthoven.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laat uw reactie achter

Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers