A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Bomen laten kappen: Team van A.A.F. Huiding Boomverzorging

Bomen laten kappen door het team van AAF Huiding BoomverzorgingBomen kappen? Dan bent u bij AAF Huiding Boomverzorging aan het juiste adres. AAF Huiding Boomverzorging is gespecialiseerd in verschillende boomwerkzaamheden en kan bomen kappen op een uiterst zorgvuldige wijze. Hoewel een boom een mooie toevoeging kan zijn voor uw tuin, kan hij tegelijkertijd veel licht wegnemen of onderhoud met zich meebrengen. Er zijn dan ook een aantal veelvoorkomende redenen waarom mensen graag bomen laten kappen:

  • De boom neemt te veel licht weg
  • De boom wordt te groot
  • Snoeien is te veel werk
  • Meer ruimte in de tuin is gewenst
  • Veiligheid: de boom is ziek, oud of te groot en dreigt om te vallen

Is er te weinig ruimte voor bepaalde bomen? Wilt u daarom deze bomen laten kappen? Laat deze bomen dan kappen door ons team. Wij hebben jarenlange ervaring met bomen kappen en bezitten de benodigde diploma’s en materialen.

Bomen zelf kappen of laten kappen?

Bomen kappen, zelf doen of uitbesteden? Dat is altijd de vraag. Zorg er in elk geval voor dat u de juiste kapvergunning in bezit heeft. In vele gemeentes zijn deze verplicht. Verder is het verstandig om grote bomen te laten kappen door een professional. Dit omdat een grote boom kappen veel risico met zich meebrengt.

Bomen kappen en snoeien: veiligheid voorop

Om bomen op een veilige manier te kunnen kapen zullen we eerst takken verwijderen. Op deze manier voorkomen we schade aan de tuin en de omgeving tijdens bomen kappen.Vervolgens zullen we de boom stap voor stap verkorten tot we bij de grond zijn. Dit is de meest veilige manier om grote bomen te kappen. Huiding Boomverzorging is dan ook in het bezit van de juiste certificaten, kennis, ervaring en materialen om veilig een boom te kunnen verwijderen, ook in uw achtertuin.

Wilt u niet alleen bomen laten kappen maar ook laten snoeien? Dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij houden uw bomen in een goede conditie en beïnvloeden de groeiwijze. Op deze manier voorkomen we dat we de bomen in de toekomst moeten kappen.

Meer informatie over bomen kappen? Benieuwd naar de prijzen voor bomen kappen? Of een afspraak voor bomen kappen? Neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers