A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Overkappingen

Een prachtige houten overkapping in uw tuin is een enorme toevoeging. A.A.F. Huiding Boomverzorging realiseert al vele jaren overkappingen op maat van hout. Hierin kunt u zelf uw wensen aangeven op het gebied van vorm, maat, model en materialen. Geen enkele woning, tuin en wens is hetzelfde. Door maatwerk te leveren realiseren wij voor klanten droom overkappingen. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in het maken en monteren van overkappingen. Graag realiseren wij dit ook voor u.

Overkapping als verlengstuk van uw woning

Een overkapping wordt veel als verlengstuk van de woning gebruikt. Zeker wanneer u een passende overkapping door ons laat plaatsen creëren wij extra ruimte in uw woning. Naast een verlengstuk van uw woning zorgt een overkapping voor meer sfeer in uw tuin. In de zomer biedt het een schaduwplek en in de winter een droge plek om van uw tuin te kunnen genieten. Ook kunt u door een overkapping ten alle tijden uw tuinmeubelen op een droge plek zetten. Kortom, een overkapping biedt u de volgende voordelen:

  • Verlengstuk van uw woning
  • Droge plek
  • Schaduwplek
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Sfeer

Overkapping in uw tuin, de mogelijkheden zijn eindeloos!

De mogelijkheden voor het laten maken en plaatsen van een overkapping in uw tuin zijn eindeloos. Afhankelijk van uw wensen en uw tuin kunt u kiezen uit kleuren, materialen, modellen en maten. Doordat wij maatwerk leveren kunnen wij de overkapping realiseren die u voor ogen heeft.

Als wij overkappingen maken gaat dit gepaard met advies. Graag bespreken we uw persoonlijk wensen met u. Neem contact op voor meer informatie.


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers