A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Boomonderzoek, advies en onderhoud

boomonderzoekHeeft u last van problemen met uw boom in uw tuin? Weet u niet wat er aan de hand is of hoe u het moet oplossen? Kies dan voor boomonderzoek en boomadvies bij AAF huiding boomverzorging. AAF huiding boomverzorging is gespecialiseerd in alle soorten bomen en weet alles op het gebied van boom- verzorging. Voordat AAF huiding boomverzorging aan een opdracht begint doen onze medewerkers uitgebreid boomonderzoek.

Boomonderzoek van Huiding boomverzorging voor een gezonde tuin of natuurgebied 

Bij boomonderzoek onderzoeken wij groeistoornis en groeiplaatsproblematiek, verplantbaarheid maar ook de kwaliteit van de boom. Bij de kwaliteit van de boom wordt er gekeken naar conditie, handhaving, toekomstverwachting en de structurele opbouw. Bij een bovengronds boomonderzoek wordt er gekeken naar welke vorm van onderhoud noodzakelijk is. Ons team van enthousiaste medewerkers geven u na boomonderzoek graag advies over de mogelijke onderhoudswerkzaamheden. U kunt er uiteraard voor kiezen om onderhoud van uw bomen door ons te laten verrichten.

Of het nu gaat om boomonderzoek van laanbomen, monumentale bomen, fruitbomen, of bijzondere kroonvormen de boomverzorgers van AAF huiding boomverzorging weten er raad mee. Als er aan een boom gewerkt moet worden dan zal er altijd voor een oplossing worden gezorgd door AAF huiding boomverzorging. Heeft u interesse in boomonderzoek of boomadvies? Neem direct contact met ons op.

Boomonderzoek en advies door een gespecialiseerd team

Wenst u meer informatie te ontvangen over boomonderzoek, vul a.u.b. onderstaand formulier in.


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers