A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Houten overkappingen op maat passend bij uw woning

Houten overkappingen op maat passend bij uw woningHouten overkappingen op maat laten maken door A.A.F. Huiding Boomverzorging? Kies voor kwaliteit en betaalbare houten overkappingen en schakel ons bedrijf in. A.A.F. Huiding Boomverzorging kan op een professionele wijze houten overkappingen maken. Wij maken houten overkappingen op maat van de beste houtsoorten en houden rekening met de wensen van onze klanten. Houten overkappingen van A.A.F. Huiding Boomverzorging onderscheiden zich door hun uitstraling en duurzaamheid. Met onze houten overkappingen bent u ervan verzekerd dat u hier jarenlang van kunt genieten. Bij ons staan de volgende dingen centraal:

  • Maatwerk
  • Kwaliteit
  • Beste houtsoorten
  • Duurzaamheid
  • Uniek design

Wij maken houten overkappingen met de beste service. Wilt u houten overkappingen om uw woonkamer te verlengen? Langer van het buitenseizoen kunnen genieten? Kies dan voor houten overkappingen. Naast houten overkappingen kunnen wij houten meubels op maat maken. Bekijk onze website voor meer informatie.

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers