A.A.F. Huiding Boomverzorging - Koningin Emmaweg 94 - 3991 BL Houten - Tel. 030 - 6306221 - Mob. 06 - 21807063

Bomen laten kappen door het team van AAF Huiding Boomverzorging

Bomen laten kappen door het team van AAF Huiding BoomverzorgingBomen kappen? Dan bent u bij AAF Huiding Boomverzorging aan het juiste adres. AAF Huiding Boomverzorging is gespecialiseerd in verschillende boomwerkzaamheden en kan bomen kappen op een uiterst zorgvuldige wijze. Is er te weinig ruimte voor bepaalde bomen? Wilt u daarom deze bomen laten kappen? Laat deze bomen dan kappen door ons team. Wij hebben jarenlange ervaring met bomen kappen en bezitten de benodigde diploma’s en materialen. Om bomen op een veilige manier te kunnen kapen zullen we eerst takken verwijderen. Op deze manier voorkomen we schade aan de tuin en de omgeving tijdens bomen kappen. Wilt u niet alleen bomen laten kappen maar ook laten snoeien? Dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij houden uw bomen in een goede conditie en beïnvloeden de groeiwijze. Op deze manier voorkomen we dat we de bomen in de toekomst moeten kappen. Meer informatie over bomen kappen? Benieuwd naar de prijzen voor bomen kappen? Of een afspraak voor bomen kappen? Neem gerust contact met ons op. 

Maak a.u.b. uw keuze:


Lid van de branchevereniging voor hoveniers, groenvoorzieners en boomspecialisten (VHG) en de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPG)

Huiding Boomverzorging is lid van de European Arboricultural Council Huiding Boomverzorging is lid van de Kring Praktiserende Boomverzorgers Huiding Boomverzorging is lid van de branchevereniging voor hoveniers